Mijn favorieten

Hypotheken

Het kopen van een (recreatie)woning of bedrijfsobject valt of staat vaak met het kunnen krijgen van een financiering. Het is dan ook goed om als koper bij dit belangrijke onderdeel even stil te staan en u goed te laten informeren!

De wereld van de hypothecaire geldleningen is na de kredietcrisis van 2008 compleet veranderd. U doet er tegenwoordig verstandig aan om u uitgebreid te laten informeren naar de mogelijkheden voor het heden en voor een financiële goede toekomst. Wij beschikken over een uitgebreid netwerk van erkende topadviseurs op diverse disciplines. Informeert u dus vrijblijvend naar de mogelijkheden en wij verwijzen u graag door.

Onze expertise ligt op meerdere gebieden als makelaarskantoor. Doordat wij diverse disciplines beheersen willen wij u graag alvast bijpraten over de volgende bijzondere type objecten. Voor vragen kunt u altijd bij ons terecht.


Recreatiewoningen
Voor de financiering van recreatiewoning kunt u in onze optiek het beste terecht bij een financiële adviseur die ervaring heeft met het afsluiten van dergelijke hypotheken. Door uw mogelijkheden goed te vergelijken komt u tot de meest gunstige uitkomst. U moet rekening houden met een beperkte financieringsmogelijkheid ten aanzien van recreatiewoningen. Het hebben van eigen geld is daarmee dus een belangrijk vereiste. 


Monumentale woonhuizen of boerderijen
Bij de aanschaf van een monumentaal historisch object komen diverse fiscale voordelen kijken. Er is een restauratiefonds in het leven geroepen, speciaal voor het behoud van de monumentale schoonheid. Het restaurantiefonds biedt diverse mogelijkheden.


Bedrijfsmatig onroerend goed
Voor de financiering van een bedrijfsobject is verregaande kennis vaak gewenst. Zeker op fiscaal gebied valt 'winst' te behalen met een gespecialiseerde adviseur. Wij helpen u graag verder en kunnen u verwijzen naar een onafhankelijke expert op het zakelijke gebied.