Mijn favorieten

Recent aangekochtGrintweg 95 te Winschoten
Deze karakteristieke woning in Winschoten is een juweeltje. We hebben het intensieve aankooptraject verzorgd van A tot Z voor de familie Dekker. Het transport vindt op 29 juni 2018 plaats. 

Vraagprijs: € 369.000,- k.k.
Aangekocht voor: op aanvraag.


Oosteind 16 te Norg
Deze drogisterij met woonhuis is gelegen in het centrum van Norg. We hebben de onderhandelingen gevoerd en de afhandeling verzorgd. Het resultaat was heilig en dat is uiteindelijk ook behaald. Het transport vindt plaats op 16 april 2018.

Oorspronkelijke vraagprijs: € 429.000,- k.k.
Aangekocht voor: op aanvraag.

Zuursche Duinen 17 te Steenbergen dr.
Deze recent gebouwde recreatiewoning is een uniek object in het Zuursche Duinen te Steenbergen dr. De begeleiding van de aankoop is door ons kantoor gestart, na een zoektocht in de omgeving van Norg. De eigenaresse is in haar nopjes met de aankoop. Het transport vindt plaats op 6 april 2018.

Oorspronkelijke vraagprijs: € 297.000,- k.k.
Aangekocht voor: op aanvraag.
Oosterduinen D 115 te Norg
Deze onder architectuur gebouwde recreatiewoning heeft nieuwe opvolgers, die met liefde gebruik zullen maken van dit hoogstaande kunststukje. De omgeving biedt zoveel mogelijkheden om te genieten en dat doen ze ook met volle teugen. Het transport vindt plaats op 30 maart 2018.

Oorspronkelijke vraagprijs: € 159.000,- k.k.
Aangekocht voor: op aanvraag.

Lippepad 44 te Assen
Deze opknapper hebben we aangekocht voor een belegger. De woning wordt opgeknapt en verhuurd voor de lange termijn met als doel om rendement op de investering te verschaffen. Het transport vindt plaats op 28 maart 2018.

Oorspronkelijke vraagprijs: € 109.500,- k.k.
Aangekocht voor: op aanvraag.